Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 1 el bloem 1 mespuntje kaneelpoeder 1 mespuntje geraspte nootmuskaat 3 el rietsuiker schil van 1 citroen sap van 1 citroen 125 g bloem 125 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 stukken kip, poten, drumsticks, of kipkarbonades - 4 el arachide- of zonnebloemolie - 2 uien, geschaafd in halve ringen - 2 tl kaneel - 3/4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHet tweede lentegerecht dat ik klaarmaakte voor de rubriek 'Hoe maakt u het?' in de Knack Weekend was dit bordje. Heel puur en toch een echte smaakbom. Zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beThis very easy and tasty meal is cooked in a traditional earthenware tagine. The name tagine or tajine refers to the pot as well as to the dish. Mine comes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDolblij was ik toen mijn jongste dochter mij vertelde dat ze rijst echt heel lekker vond. Jippie! Weer een overwinning voor het meisje dat met een heel vies[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStandaard is roux is een basissaus bestaande uit bloem en roomboter. In plaats van bloem kun je gerust een andere meelsoort, bv speltmeel gebruiken. Ik doe dit[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlStandaard is roux is een basissaus bestaande uit bloem en roomboter. In plaats van bloem kun je gerust een andere meelsoort, bv speltmeel gebruiken. Ik doe dit[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlWat gaat erin en doorheen 200 g kleine, ongezouten pinda's (of pindakaas) 100 g cashewnoten 2 tl grof theezout 1 grote stengel bleekselderij 250 g couscous 100[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMijn zus, die al het grootste deel van haar leven in Zuid-Frankrijk woont, logeerde de afgelopen weken bij mij. Ik hoefde niet veel na te denken over wat we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl