Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 8 55 gr boter 6 kippenpoten, (drumsticks en dijen) 6 grote vastkokende aardappelen, in stukken gesneden 24 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg zoete aardappelen, geschild en kleingesneden ½ theel. zout 1 kaneelstokje 2 eetl. ahornsiroop 25 g boter of 1½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nl1. Cake van zoete aardappel en pecannoten 2. Zoete aardappel & linzensoep 3. Zoete aardappelsalade met limoendressing en feta 4. Tortilla van zoete[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor 4 personen: - 2 zoete aardappelen (totaal 850 g) - 3 el olijfolie - 35 g pecannoten, geroosterd - 4 bosuien, grof gehakt - 4 el grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comTweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comThis month Sara from " I like to cook " made us smell spring by baking this wonderful loaf with chives, that were just popping out of the earth here. An[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGistermorgen werd ik gebeld door een journaliste ivm mijn deelname aan het tot stand te komen Thuisafgehaald-kookboek. Een geanimeerd gesprek gehad met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVeel lekkers en allemaal 100% plantaardig! chocolademousse (uit 500 vega gerechten, Deborah Gray) stoemp van aardappel/spinazie/witloof met seitangehakt wrap,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beRoosteren doet zo iets moois met groenten. Vaak komen er hele andere texturen en smaken tevoorschijn dan bij koken of stomen. Intens, vol en gemoedelijk. En de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWinter-weekmenu Maandag: Italiaans stoofpotje met koolraappuree Smaakvolle stoofpot met een Italiaans tintje. Ik maak deze stoofpot alvast klaar op zondag. Ten[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comVandaag kilo's moespeertjes, natuurlijk biologisch, geschild! Een ontspannen werkje tussen mijn La Cuoca Passionata-bezigheden door. Heerlijk, die afwisseling![...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHeb jij ook gerechten die je doen terug verlangen naar 'de tijd van toen.' Een tijd die je waarschijnlijk alleen in je hoofd kent en waarin je nooit echt in[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: - 2 zoete aardappelen (totaal 850 g) - 3 el olijfolie - 35 g pecannoten, geroosterd - 4 bosuien, grof gehakt - 4 el grof gesneden[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEvert roept al een paar weken, de spruitjes in de moestuin zijn klaar, wanneer gaan we ze eten. Ik wist het steeds nog uit te stellen door te zeggen dat toch[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVoor Valentijn heb ik zelfs het hoofdgerecht zoet gemaakt. De combinatie zoete aardappel - pecannoten - ahornsiroop bleek zeer geslaagd ! Je verwarmt de oven[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be