Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm geraspte schil van 1 sinaasappel 150 g gerookte spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine rundersukade van ca. 1 kg bakboter 1 grote of 2 kleine aardappels 1/3 prei, fijngesneden 1 kleine winterwortel, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlWat eten we vanavond? Dat is een veel gestelde vraag in De keuken van Johanna. Vaak laat me ik inspireren door wat ik tegenkom op het internet, bij andere[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor marinade 125 ml droge rode wijn 1 e bruine suiker 1 t mosterd poeder 1 t gemalen gember 1 t rozemarijn en tijm, vermengd 1 laurierblad gescheurd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm geraspte schil van 1 sinaasappel 150 g gerookte spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g sukade in blokjes 4 dl rode wijn 4 dl runderbouillon 4 wortels geschild en in grove stukken 1 grote ui gesnipperd 1 bol knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g sukadelapjes Zeezout Versgemalen zwarte peper 2 el boter 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 2 takjes tijm 1 stukje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIndisch eten!!!! Oooh wie houdt er niet van??? Nou ja, er zijn natuurlijk genoeg mensen die er niet warm voor lopen, maar hier in huis vliegen ze aan tafel als[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl