Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 steranijs - 200 ml chardonnay (op eiken) - 1 tl koriander zaadjes - 3 kruidnagels - 1 el tijm - 3-4 el olijfolie - 1000 g gehakt - 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 700 gr doorregen sucade lapjes 5 grote uien 1 teentje knoflook Roomboter Olijfolie Zeezout 1 tl piment 2 laurierblaadjes 4 zwarte peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr doorregen sucade lapjes 5 grote uien 1 teentje knoflook Roomboter Olijfolie Zeezout 1 tl piment 2 laurierblaadjes 4 zwarte peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLaat de kou maar komen, want binnen is het warm en stort ik me vol overgave op dit prachtige Ottolenghi recept. Kaneel, laurier, steranijs; winterse smaken[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZe zijn groot, vaak nog groen, zien eruit als banaan, maar zijn het niet echt. En toch ook wel. Plantain of bakbanaan worden ze genoemd. Net iets groter en[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDit recept leunt maar lichtjes op het origineel, waarin ook nog knoflook en sjalotten zaten, maar ook met alleen geroosterde paprika in de citroenolie is dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoewel rode kool volop te koop is in potjes en zakjes en uit de diepvries, vind ik mijn eigen zelfgemaakte rode kool toch het allerlekkerst. Ik maakte deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel gemalen kruidnagel zout en peper, naar smaak 600 - 700 gr sukadelappen,[...]
Bron: allrecipes.nl