Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Een paar weken geleden heb ik een eerste serieuze poging gedaan om zelf ganache te maken. Jammer dat ik niet eerder wist hoe makkelijk dat is! Een toen bedacht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNiet lang geleden zag ik op Lieziepeasy een heerlijk recept voor kastanje panna cotta met clementijnecoulis . Een toetje op basis van slagroom en kastanjepuree[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben niet echt een toetjeseter, maar zo nu en dan kan ik het wel waarderen. Het liefst eet ik toetjes met fruit die niet te zoet zijn. Deze panna cotta met[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEigenlijk was ik helemaal niet van plan om voor Oudejaarsavond een toetje te maken - tot ik een dag van te voren een recept zag dat me toch wel heel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk blijf het altijd spannend vinden van wie ik mag koken voor de foodblogswap. Het is altijd leuk om een recept uit te kiezen en het je eigen te maken, ieder[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJaja, ik had afgelopen dinsdag al een recept gepost voor de foodblogswap. Maar ik werd gewoon lyrisch toen ik door het receptenoverzicht van Myriams Hap &[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOké, ik beken: ik heb een beetje gesmokkeld deze keer. Het recept komt uit een kookboek dat nog lang niet aan de beurt was, maar ik had zo'n lekker toetje[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe lente wil nog niet echt op gang komen. Een goede reden om jezelf te trakteren op een lekker toetje, met sinaasappel en pistachenoten als gezonde[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag heb ik een heel speciaal boek uit de kast gepakt. Niet alleen dat mijn moeder er schoorvoetend afstand van gedaan heeft (kookboekenverslaving is[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn Annabel Langbein's "Free Range Cook" staat een heerlijk recept voor een aardappelgratin. Heel basic, en ontzettend lekker. Het mooie van dit soort recepten[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen paar weken geleden heb ik een eerste serieuze poging gedaan om zelf ganache te maken. Jammer dat ik niet eerder wist hoe makkelijk dat is! Een toen bedacht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRadicchio is een sla met rood blad en een licht bittere smaak die meestal gemengd wordt met andere slasoorten. Tijdens mijn vakantie op Sicilië kwam ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWat is er nou leuker om je liefje met Valentijn te verrassen met iets zelfgemaakts? En dat is nog leuker als het een beetje apart is en je niet uren in de[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben niet echt een toetjesmens, en je komt ook niet zo heel veel recepten voor toetjes tegen op mijn blog. Maar met kerst maak ik graag een uitzondering. Dit[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOf wel abrikozen-gemberbonbons. De gember zorgt ervoor dat de bonbons niet te zoet zijn, de gedroogde abrikozen geven een fruitige smaak en wat extra bite.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl