Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 sint-jcobsschelpen 4 plakken pancetta 12 takjes rozemarijn peper Voorbereiding Snij de plakken pancetta in de lengte in 3. wikkel elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 of 12 middelgrote sint- jacobsschelpdieren 8 of 12 plakjes bacon cayennepeper 5 teentjes knoflook 3 el olijfolie 175 gr diepvrieserwten 75[...]
Bron: smulweb.nlPuur. Snel klaar. Overheerlijk. Dat zijn stuk voor stuk termen die van toepassing zijn op dit gerecht. De coquilles die we gebruikten, waren dan ook niet de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBeetje retro presentatie Sint Jacobsschelpen met witlof Wat moderne presentatie Sint Jacobsschelpen met witlof Ingrediënten per persoon: 1 à 3 Sint[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGebakken witlof met sint-jakobsschelpen Voor 4 personen als voorgerecht Ingredienten: 4 stronkjes witlof 12 sint-jakobsschelpen 1 eetlepel olijfolie 80 gram[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl olijfolie 1/2 ui, gehakt 2 stengels bleekselderij, gehakt 1 grote wortel, fijngehakt 75g ongekookte langkorrelige rijst 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 sint jacobsschellpen, 24 grote rauwe garnalen, 1/2 courgette, 1 ui, 1 teen knoflook, 2 tomaten, mix voor bruschetta, zout peper olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl