Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
(Voor 4 personen) 1,5 kg kruimige aardappels 1 kg wortel 50 g ui 125 g magere spekblokjes 1 dl mel k 100 g picalilly 1 Unox Gelderse Rookworst (275 g) of nee...
In het recept van Guapa Magazine Herfst laten we zien hoe je gevulde kabeljauw met spinazie bereidt. Voor het maken van de garnering hebben we 3 instructiesf...
Bak de stukjes kalkoen in de pan, terwijl de rest van de garnituur kan voorbereid worden. Snij de uien, rode peper en de wortelen fijn. Wanner de kalkoen gaa...
Eendenborst, bordelaise saus met champignons, gekonfijte vijg, mousseline van aardappel met wortel en mosterd.
Lamsbout in de oven met een ratatouille, wortelpuree, dragonsaus.
Bereidingswijze (voor 2-3 personen) Zelf toevoegen: 50 ml water 400 g fijn gesneden groente (rode ui, klein blikje maïs, rode paprika, wortel, boontjes, cher...
Chef: Sofie Dumont, Thema: Sofie goes classic Het volledige recept vind je hier: http://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-anna-aardappelen.
Voor het transporteren van (on)geschilde knolproducten zoals: Aardappelen, Wortelen, Bieten, Selderij Beschrijving: Deze machine bestaat uit een invoertrecht...