Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
De eerste rabarber van eigen moestuin kon geplukt worden en niets is lekkerder dat de eerste rabarberstelen te gebruiken voor gebak. Voor moederdag heb ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comTerwijl ik het www afzocht naar een geschikt recept voor een biscuitbodem voor een monchoutaart, stuitte ik op een recept voor 'bokkepootjestaart'. Hoewel ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com100 gram (room)boter 400 gram donker bruine basterdsuiker 175 gram (light)roomkaas 2 t.l. vanille extract (of zo'n klein flesje van dr. Oetker ) 3 eieren maat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comBij gebrek aan verse bramen heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap, omdat ik dit lekkerder vind dan mandarijnenpartjes. De blikken[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn het originele recept worden verse bramen gebruikt, Maar omdat die er nog niet zijn, heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap.[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com100 gram (room)boter 400 gram donker bruine basterdsuiker 175 gram (light)roomkaas 2 t.l. vanille extract (of zo'n klein flesje van dr. Oetker ) 3 eieren maat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit brood heb ik vaker gebakken, maar dan in de broodbakmachine; het recept komt uit 'The bread lover's bread machine cookbook' van Beth Hensperger. Maar de[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comOok dit recept is van Cook's Illustrated. Op zich geen wereldschokkend recept, maar gewoon lekkere bollen. Ik had alleen molenbloem in huis. Deze bloem is[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVoordat ik dit recept op de site Taste tegenkwam, had ik nog nooit van pikelets gehoord. Het zijn uiteindelijk gewoon kleine pannenkoekjes die in Australië,[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVolgens Beth Hensperger is dit brood het meest authentiek wanneer er gecondenseerde geitenmelk wordt gebruikt, maar dit mag ook vervangen worden door[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDeze broodjes zag ik eens in een folder staan van de HEMA of V&D en vond ze er wel lekker uitzien. Ik heb het plaatje toen uitgescheurd en bewaard met het[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet duurde wel even voordat Truus tekens van leven gaf, maar na 6 dagen van doodse stilte is ze uit haar schuilplaats gekomen. 'Waar heeft ze het over', zal je[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comMijn zonen zijn gek op Zeeuwse bolussen, vooral de oudste. Hij vraagt daarom ook regelmatig of ik ze wil bakken. Nu vind ik ze ook wel lekker, maar het[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com