Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 500 gram hamlappen of magere varkenslappen - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 8 takjes verse tijm of 3 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram hamlappen of magere varkenslappen - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 8 takjes verse tijm of 3 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlMisschien is dit wel het laatste weekend van het seizoen dat de BBQ aankan. Dus toch nog maar een receptje voor de BBQ, dit keer wél voor vlees. Ingrediënten:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 75 g gerookte spekblokjes (duopak 250 g) 400 g hamlappen (in grote stukken) 250 g saucijsjes (losgeknipt) 1 grote ui (in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g hamlappen 150 g kalfslapjes 1 ui 1 teentje knoflook 3 takjes tijm 300 g half-om-halfgehakt 4 eetlepels droge witte wijn 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlMisschien is dit wel het laatste weekend van het seizoen dat de BBQ aankan. Dus toch nog maar een receptje voor de BBQ, dit keer wél voor vlees. Ingrediënten:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPate met Pistachenootjes Heerlijk...Pate met grof boerenbruin brood Daar word je toch vrolijk van Deze pate is ook heerlijk bij een borrel Stukje stokbrood[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHamlapjes met Rozemarijn en Honing Ingredienten 600 g magere hamlappen zout en versgemalen peper 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 (rode) ui, gesnipperd 250 ml[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g magere hamlappen, 250 g kalfslappen, 250 g rundergehakt, 75 g licht gerookt mager spek, 3 takjes verse tijm, 150 g sjalotjes, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =500 gr.Hamlappen of magere varkenslapjes. =75 gr.Boter of vloeibaar bak- produkt. =4 Sjalotjes,in ringen. =2 Teentjes knoflook,gesnip- perd.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram hamlappen; 1 eetlepel olie; 2 theelepels kruidenmix shoarma(Silvo); 250 gram panklare hutspotgroenten; 250 gram panklare groene kool;[...]
Bron: smulweb.nl. Cassoulet Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees. Drie steden strijden om het beste recept: Castelnaudary,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl