Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 sjalot, fijngehakt 1 eetl fijngehakte gemberwortel 3 eetl olijfolie 1 groene paprika, ontzaad[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g fusilli, radiatore, ruote of andere pasta 4 tenen knoflook, gepeld 2 bosjes verse basilicum, fijngesneden 1¾ dl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 250 gr pasta (macaroni of fusilli werkt het best) 1 rijpe avocado 1 blikje (185 gr) tonijn in water een paar druppels citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlPasta is eigenlijk altijd lekker, omdat je het met allerlei sauzen kan combineren. Verse pasta is eigenlijk nóg lekkerder en persoonlijk vind ik dat vooral[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com250 gram fusilli, 1 struik broccoli, 1 ui, 2 el olie, 1 blik tomaten op sap, 4 el amandelsnippers, 1 tl oregano, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas Kook de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRistorante Gustosando in Rome. Het leek van buiten zo dubieus dat je er, als het niet in Tripadvisor en Yelp met 4 sterren vermeld stond, niet zo gauw naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds een tijdje heb ik letterlijk de smaak te pakken van groenten roosteren in de oven. Het is zo makkelijk en heerlijk tegelijk! Met al die soorten groenten[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlMet dit recept blijf ik nog even in Italiaanse sferen. Ik vind het heerlijk om pasta zonder saus te maken, omdat de verschillende smaken dan beter uit komen.[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlZelfs mensen die niet van vis houden, vinden dit lekker. Ingrediënten ; 300 gram tricolore fusilli 25 gram boter 25 gram bloem 250 ml melk 1 visbouillon tablet[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZondag: allemaal verjaardags hapjes die het buikje wel vulde... Maandag: portobello salade Dinsdag: paddenstoelen lasagna Woensdag; gebakken aardappels met sla[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 uien 3 rode paprika's 1 blikje tomatenpuree (70 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (tricolore (pasta)) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 kleine ui[...]
Bron: ah.nl