Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 122 recepten
voor 3 personen * 1 teentje look * 400 gr geraspte Gruyere * 200 gr geraspte Emmental * 3 dl droge witte wijn * 1 koffielepel vers citroensap * 4 koffielepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr zwarte pasta 4 eetlepels extra vergine olijfolie 3 sjalotjes, gehakt 5 teentjes knoflook, fijngesneden 225 ml witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Deeg 200 gr bloem 50 gr polenta 2 eetlepels suiker 1/4 theelepel zout 200 gr koude boter, in blokjes van 2 cm 3 tot 5 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr geraspte Ardennetal (of combinatie van Emmental kaas/cheddar kaas/oud brugge kaas)- 2 kleine glazen droge witte wijn - sap van 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 6 mooie , grote citroenen 1 citroen extra voor het sap ( misschien een paar extra als het fout gaat) 185 g suiker 3 dl water 3 dl citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlJá, lekker hamsteren. Stel je eens voor dat de huisarts morgen constateert dat je de Mexicaanse griep hebt en er nog maar drie theezakjes, een half rolletje[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk ben oud. Nou ja, ook weer niet stok-, maar laten we zeggen ruim over de helft. Dus is het interne geheugen soms niet meer zo fris als dertig jaar geleden.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWaar vroeger het vertrouwde postkantoor in Goes gehuisvest was, is nu een café restaurant gevestigd. De volledige buitenkant, maar gedeeltelijk ook de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be