Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 4 kg mosselen (bak à 2 kg) 400 g tomatenblokjes (blik) 100 ml rode wijn 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 400 g Italiaanse roerbakmix (zak)[...]
Bron: ah.nlMossels, ja het is nu hét moment om die te eten. We maakten al een aantal gerechtjes ermee op de blog maar vandaag zijn ze net iets anders, met curry![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis - sommige mensen die vegetarisch eten, nemen soms een stukje vis)[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe derde week zit er ql op en dit is wat ik deze week at Maandag Zelfgemaakte granola met haverkefir en peer Blackforest brownie speltbrood met slasla[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAfgelopen zomer de Gillardeau-oesters ontdekt, sinds jaar en dag golden de fines claires van Marennes-Oléron wat mij betreft als de lekkerste oesters die er[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl