Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse, grote Noordzee Schollen Witte peper Zeezout Beetje bloem Olijfolie Scheutje witte droge wijn Flinke klont roomboter 1 verse citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse, grote Noordzee Schollen Witte peper Zeezout Beetje bloem Olijfolie Scheutje witte droge wijn Flinke klont roomboter 1 verse citroen[...]
Bron: smulweb.nl1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHoi hoi! Afgelopen woensdag at ik lekker bij Bas en maakten we een heerlijke maaltijd met kip en gorgonzolasaus . Verrukkelijk, maar ondertussen was Bas z'n[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen cocktail. Dat heb ik vandaag wel verdiend. Ten eerste, na 5 maanden loopinactiviteit door een aanslepende voetkwetsuur, heb ik eindelijk terug een 5km[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl