Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ooit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpiesjes met zalm, chorizo en halloumi recept voor 10 stuks 375 gr zalmfilet, in 10 blokjes gesneden 125 gr chorizo, in 10 blokjes gesneden 225 gr halloumi, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFood52 is een geweldige, Amerikaanse website die voortdurend de juiste recepten plaatst met heerlijk sobere, maar overtuigende fotografie. Amerikanen en ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNoem een top 10 van klassieke pastagerechten en dan staat deze saus er vast bij. Of de saus nu ooit bedacht is door een zekere Norma, of het is vernoemd naar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had al meerdere recepten voor gehaktballetjes in tomatensaus geprobeerd, maar had steeds het idee dat het beter kon. Totdat ik dit recept zag. Ik had niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoordeweeks wordt er gewerkt en is het fijn als je ’s avonds binnen een kwartier wat in elkaar kan flansen, want de kinderen hebben honger, treinen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOok dit gerecht past erg in de lijn van de pesto’s die hier de laatste tijd worden gemaakt; pittig door knoflook en rucola, zoet door de tomaten en zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe stukjes hazelnoot lagen na het eten als stille getuigen op de rand van de borden van de kinderen. Ach ja, natuurlijk. Wat had ik dan gedacht? Eén van hen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk eens aan, ik had succes. In dit recept zitten veel meer bonen dan pasta, maar de kinderen aten het braaf op en vermeldden zelfs dat ze het lekker vonden.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl