Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g lamsfilet, 350 g kipfilet, 1 el aromapoeder (vegeta), 200 g verse rode paprika, 150 g ui, 100 g sperziebonen, 100 g prei, 80 ml Japanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram gemengde paddestoelen 1 sjalotje 1 ei scheut slagroom zout en peper 4 bladerdeegflapjes peterselie pijpjes bieslook Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gram wildpoulet van meerdere soorten wild. 500gram bospaddestoelen of champions. 1/4 liter rode wijn bv. een cabernet sauvignon. 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes 1 tl tijmblaadjes 2-3 el fijngesneden (platte)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olijfolie 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 25 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olijfolie 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 25 g[...]
Bron: smulweb.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet hoofdgerecht van afgelopen ELM was ook weer van 24kitchen , van Angélique Schmeinck. Op die site kun je het aantal personen invoeren voor de benodigde[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 bakjes shii-takes (paddestoelen à 100 g) 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olijfolie ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNieuwe vegetarische poging en dit keer wel geslaagd. Uit de Delicious van februari 2012 heb ik vanavond deze koolwraps gemaakt. 1 kleine Chinese kool 3 eieren[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk ben dol op de herfst en fleur helemaal op in deze tijd van het jaar. Prachtige zonnige dagen met een aangename temperatuur. Maar ook storm en regen,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIn 2010 heb ik voor het eerst aan een wildeplantenworkshop meegedaan en daarna nog een paar maal, en sindsdien ben ik steeds enthousiaster geworden. In mijn[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl