Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 722 recepten
Helaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: 44 suikerklontjes 44 koffiebonen 2 onbespoten sinaasappels 1 vanillestokje 1 liter brandewijn Bereiden: Was de sinaasappels goed af en droog ze. Maak[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze muffins komen uit het Fotokookboek Bakken , een iPad applicatie. In het originele recept worden macadamianoten gebruikt, maar die hadden ze niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZelf likeur maken is heerlijk om te doen, goedkoper en lekkerder dan kant en klaar, dus aan de slag! Al eerder heb ik de recepten voor de koffielikeur en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze soep is simpel en echt heerlijk! Het gaat erg goed samen met iets van kaas, dus er zouden kaasbroodjes bij kunnen als hoofdgerecht. Ik maakte hem als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFeitelijk gewoon noedels met groente en een woksaus, maar in die saus zit opvallend genoeg tahin (sesampasta). En dat is niet het eerste waar ik aan denk bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen maak ik het kip-stoofpotje van Yannah's moeder, vandaag heb ik een ovenschoteltje gemaakt. Nodig voor 4 personen: * 1 groene kool, spitskool of chinese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOmdat ik zo’n wild wijf van een gozer ben nog maar een recept, kan mijn het verrotten. Dit is echt een succesrecept als je onverwacht vrouwenbezoek langs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig.’ Vorige week kwam er een nieuw kookboek uit en de ondertitel omschrijft precies hoe ik het ook zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is simpel, echt waar. Ik ga er niet eens een echt recept van maken. Maar jullie zien zeker zelf ook wel dat dit lekker is? Zoete wortels omwikkeld met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAh, jeugdsentiment… Dit recept zat in mijn oude receptenmap en komt uit een inmiddels antieke Allerhande. Uit de jaren 90 maar liefst! :) Ik meldde het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToppertje van Jamie O., beetje aangepast door moi..... Neem 1 pond verse groene asperges, blancheer ze 2 minuten, giet af en hou apart. Ik heb grote witte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl