Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 12 Taartbodem 75 gr Digestive biscuit, verkruimeld 50 gr gemalen pecannoten 2 eetlepels suiker 2 eetlepels lichtbruine[...]
Bron: allrecipes.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet moge gezegd worden, beste lezers. De (voorlopige) boekcover is niets meer of minder dan een feit! Hoe vinden jullie 'm? Volgens ons moeder zijn mijn billen[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDruk, druk, druk gehad de afgelopen weken ; helpen bij werkstukken, presentaties en spreekbeurten van de kids. De meeste kinderen vinden zichzelf gelukkig zo[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlAlle curries lijken qua ingredienten aardig op elkaar en op een gegeven moment ga je wat experimenteren dat experiment heeft geleidt tot deze heerlijke romige[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSmoor Daging ( Smoor van rundvlees ) Vandaag heb ik mij gewaagd om voor het eerst smoor (stoofgerecht) te maken. Dit is een vaak voorkomend gerecht bij[...]
Bron: belanda-kitchen.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 4 grote uien, gesnipperd - olijfolie - stukje verse gember van 5 cm, geschild en fijngeraspt - 1 tl kaneel + extra voor de garnering - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe sneeuw lag voor de deur, dan is er niets zo lekker als warme kruiden en specerijen te gebruiken. Ik had flink ingeslagen in Dubai, want ik heb nu erbij in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDeel 13 van Chef Mama vs The Real Thing (letterlijk dit keer!) Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je het weet, proef je het bier erin terug, maar anders is dit gewoon een kruidige en wat vochtige cake. Ik gebruikte maple syrup, maar dat is vrij duur, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl