Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizo, in blokjes 100 ml melk 1 teentje knoflook 600 gr aardappelen, geschild 300 gr verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: 3 el olijfolie 1 kleine rode ui, kleingesneden 4 piquillos (kleine paprikaatjes) in vierkantjes van 2 cm 150 gr chorizo in plakjes gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSodeknetter! Ok! Ik ga bij deze toch echt toegeven dat ik nog best wel een watje ben met scherp eten! Ik dacht dat ik toch heel erg op de goede weg was, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk zit in een erwtenperiode. Dat kan je zomaar overvallen wanneer je verse doperwten eet in de vroege zomer, en dat gevoel kan je nog wonderbaarlijk lang[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 schaal Catalaanse braadworst (290 g) 1 rode ui (in halve ringen) 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl paprikapoeder 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIglo. Wanneer je Iglo hoort, gaat er vast een belletje rinkelen: vissticks, spinazie, de kapitein? Juist, die Iglo. Zoals je misschien wel weet, produceert[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDeze maand is echt omgevlogen! En dus is het alweer tijd voor de foodblogswap. Deze maand mocht ik koken van Marjolein's Equileven . Het is nog een jong blog,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten: 3 el olijfolie 1 kleine rode ui, kleingesneden 4 piquillos (kleine paprikaatjes) in vierkantjes van 2 cm 150 gr chorizo in plakjes gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe soep ziet er niet echt mooi uit, maar smaakt des te beter. Jamie proefde deze soep in Barcelona en ziehier het recept. Ingrediënten : 150 gr chorizo, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit smaakvolle stamppotje is lekkerder dan rauwe andijvie-stamppot. De rauwe spinazie en rucola hebben een uitgesproken smaak, vooral als je van beiden lekker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe flap met prei, feta en chorizo was een ‘blast from the past’. In de jaren negentig maakte ik deze vaak, en daarna gek genoeg nooit meer. Vroeger[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen - 1 pak diepvries spinazie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 3 eieren - melk - +/- 10cm chorizo - feta kaas - bladerdeeg - peper - zout - mosterd[...]
Bron: smulweb.nl