Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 467 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 dikke magere lendenbiefstukken, circa 450 g, zonder vet 250 g jasmijnrijst 1,2 l kippenbouillon 4 verse limoenblaadjes, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 extra vierge olijfolie boter 2 tournedos 2 plakjes foie gras of gladde kippenleverpaté 2 plakken stokbrood of ciabatta brood,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr vleesribben (baby back ribs) 3 eetlepels Dijon mosterd, apart te verwerken 75 gr stevig verpakte bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 houten spiesjes van ong. 25 cm 1 groene paprika, in grote stukken gesneden 450 gr gepelde en schoongemaakte garnalen 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 courgette, in stukken gesneden 1 rode paprika, in stukjes van 2.5 cm gesneden 1 blik (425 g) ananasstukjes, uitgelekt 30 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. tomatenpuree 8 eetl. vers limoensap (circa 3 limoenen) 1½ theel. gemalen korianderzaad 450 g mals rundvlees (bijv.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el boter 4 champignons, in plakjes 1 geperst teentje knoflook 2 eetlepels hele zwarte peperkorrels 4 eetlepels Merlot 1[...]
Bron: allrecipes.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 160 ml extra virgin olijfolie 3 eetlepels Ierse whisky 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel reuzel of boter 225g in blokjes gesneden biefstuk 1 wortel, geschild en gesneden 150g in blokjes gesneden koolraap[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen Bouillon (kruiden) 1 dl courgette 2 stuks hazelnoten 50 g knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 2 tl olijfolie 2 el paprika (rood) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn dit recept wordt rozemarijn met aardappelen gecombineerd. Dit werkt erg goed. Het bijgerecht is heerlijk bij een mooi stuk biefstuk of lam. Kijk op www.ko...
Ingrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nl