Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 panklare schollen 4 tenen verse knoflook 1 eetlepel chilipoeder 2 eetlepels fijngehakte Provencaalse kruiden 1 theelepel olijfolie zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nl1 kg graten en afval van tong, wijting, griet, tarbot, schol 50 g gesneden ui 10 g peterseliestelen en peterseliewortel 25 g champignons, heel dun gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHoi hoi! Afgelopen woensdag at ik lekker bij Bas en maakten we een heerlijke maaltijd met kip en gorgonzolasaus . Verrukkelijk, maar ondertussen was Bas z'n[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen cocktail. Dat heb ik vandaag wel verdiend. Ten eerste, na 5 maanden loopinactiviteit door een aanslepende voetkwetsuur, heb ik eindelijk terug een 5km[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen klant en goede bekende vroeg naar de Misty Cove Sauvignon blanc. Helaas had mijn importeur deze net uit het assortiment gehaald en hij bood mij telefonisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZaterdagavond aten Echtgenoot en ik catfishfilet met venkel naar een recept van Tom Aikens uit “Zilt, het ultieme viskookboek”. Aikens gebruikt[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa een flinke plens breken goudgele stralen voorzichtig door het wolkendek. Prettig voor de wandeling naar Grand Café Oude Post gevestigd in het voormalige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com