Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2543 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 500 gram grote champignons - 1 kruidenbouillontablet - 1 blikje tomatenblokjes - 1 kleine ui - 2 teentjes knoflook - peper, zout - 300 gram[...]
Bron: smulweb.nlOnze vriezer moet leeg. Alles moet op voordat er weer nieuwe voorraad in mag. Afgelopen weekend kwamen ontdooiden we een stuk vis, garnalen en spinazie. De vis[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAlweer een poos geleden kwam ik een plaatje tegen op Pinterest met aardappels in schijfjes gesneden en gebakken in de oven. Omdat ik meestal frietjes snijd van[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlDit was weer een gevalletje waarbij Meneer en ik zaten te smullen, maar de kinderen mopperden over de chili-olie. En daar hebben ze wel een punt. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lekker vegetarisch gerecht deze courgettes gevuld met spinazie. De courgettes worden kort gekookt en dan gevuld met spinazie, kaas, ei en pijnboompitten.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMakkelijke en gezonde maaltijd als lunch of diner. Gebruik groenten die je nog hebt liggen bijvoorbeeld, courgette, spinazie, venkel, paprika, tomaten,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 2 varkenshaasjes 40 gr Feta 4 plakken Parma- of Serranoham blaadjes salie Bereiding Snij elk haasje in vieren en druk de stukken een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kalfsschnitzels van circa 150 g per stuk 250 g spinazie uit de diepvries 1 ui 25 g boter 50 g versgeraspte belegen Goudse kaas zout en[...]
Bron: smulweb.nlDe lever van verschillende dieren wordt door mensen geconsumeerd en geldt vaak als een delicatesse. Bekend is vooral de F oie Gras (ganzenlever) en leverpastei[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje panklare tafelaardappelen (800 g) 2-3 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes Catalaanse braadworstjes (a 6 stuks) 2 zakken verse spinazie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olie 2 laurierblaadjes 2 kaneelstokjes 2 uien (gesnipperd) 4 teentjes knoflook (geperst) 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 el gemalen[...]
Bron: ah.nlEnglish version of the recipe (potato-omelet with spinach, tomato's and more) - fry 600 gr. potatoes (in small pieces) in some olive oil golden brown. - clean[...]
Bron: plant-aardig.blogspot.comHelaas ben ik nog steeds ziek en gaat het maar mondjesmaat beter. Ik heb een blafhoest en ik ben doodmoe, o.a. van het vele hoesten denk ik. Maar er wordt[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 2 el Provençaalse kruiden 400 g kikkererwten (blik) 450 g aardappelschijfjes 450 g gesneden bladspinazie deelblokjes[...]
Bron: ah.nlHet is nog altijd herfst en overal kan je nog pompoenen vinden. Met pompoenen kan je heel lekker koken, maar ook bakken! Vroeger postte ik hier al receptjes[...]
Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.be