Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 675 g magere runderstooflappen, zonder vet 3 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad 2 flinke tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g gedroogde witte bonen 1 grote ui 2 stengels bleekselderij 2 wortels 2 trostomaten 1 dl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 zak[...]
Bron: ah.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHollanders hebben misschien wel de naam, maar stamppotten maken we echt niet alleen hier in Nederland. Ook in Ierland bijvoorbeeld maken ze graag een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe boerenmarkt had savooiekool liggen. Prachtige kolen van een schoonheid waar je naar blijft kijken. Maar alsof dat nog niet genoeg was, waren ze ook nog eens[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een fantastische uitstap naar het zomerse, uiteindelijk dan, de eerste weken waren fris tot koud in het noorden, India, is het altijd weer wennen aan de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDat komt goed uit bij deze sneeuw! Winterse kost uit de Valle d'Aosta . Ach, ook Gordon Ramsey heeft de zuppa gegeten: "I tasted the Seupa á la Vapelenentse".[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl