Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Als zelfs Albert Heijn weer begint mooie ongekookte rode en gele bietjes te verkopen, dan krijg ik weer extra culinaire hoop:). Vanavond met dank aan Appie[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comBalkon tomaatjes,elke dag ga ik als een stads boerinnentutje langs al mijn plantjes en inspecteer of er alweer een beetje meer rood is te verkennen in de[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comOok deze oud en nieuw werd opgeluisterd met de scroppino's van R. Maar nu bij gebrek aan limoen sorbet, met nectarine sorbet. Waaaauuuhhh, zo geen straf. In[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comBataat, oftewel zoete aardappel is een heerlijk alternatief voor aardappel. Supergezond door heel veel vezels en een tikje zoetig. Vind het een beetje lijken[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comAls ik geen kook-inspiratie heb dan verval ik eigenlijk altijd in een aantal standaard gerechten. Waarschijnlijk voor veel mensen herkenbaar. Mijn winterse[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comBuiten is het freezing kou en mijn behoefte aan warm, rijksmakend voedsel dat tevens een degelijke bodem biedt voor een laat avondje, leidt vanavond tot een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comWist jij dat Amsterdam 84.000 65+'ers telt? Wist jij dat een heel groot deel van hen alleen woont en slechts een heel klein percentage bewoner is van een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comMijn lieve vriendin R. maakte mijn oudjaarsavond party compleet met haar waanzinnige scroppino's! Deze keer verleidelijk roze, met dank aan de roze Cava. Pak[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comMet de documentaire El Bulli - Cooking in Progress die deze week op het IDFA in premiere is gegaan heeft de Duitse cineast Gereon Wetzel in beeld gebracht hoe[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comDeze zomer was ik in India, een land van extreme contrasten op alle fronten. Wat viel er mij met name op het etensfront op? Ik was verbaasd te zien dat in een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comEen tijdje terug kocht ik dit prachtige blikje Pimenton de la vera. Blue als ik soms kan zijn, dacht ik gewone paprika poeder te kopen in een erg mooi jasje[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comOok zo'n hekel aan nat november? Ik wel. Maar ik ga het gewoon anders benaderen: het is de ideale wegkruip/kaarsjes aan-maand die bij gebrek aan zonneschijn[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIk ben gezegend met heel veel Belgische tante's en een Belgische moeder die allemaal heerlijk kunnen koken! Vandaar waarschijnlijk ook deels mijn passie voor[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comAfgelopen vrijdag en zaterdag (en ook nog vandaag) was het weer zover; Kunsthal Kookt! in de Kunsthal in Rotterdam. Omdat ik had gehoord dat Kunsthal Kookt! 2[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comHoe vermijd je een kater? Met het klimmen van de jaren ben ik erachter gekomen dat ik op de avondjes uit het beste de volgende strategie kan hanteren ten bate[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com