Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
"Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is híj." Hij wordt veertien jaar en het is óók hoera voor mij, want een verjaardag vraagt om een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor de 'pies' van Sven Brink staan "kwaliteit en exclusiviteit" hoog in het vaandel en zijn hartige taartjes zouden te vinden zijn op de markten van Schagen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKrentjebrij, pareltjesbrij, rozijnensoep of watergruwel. Een fris ouderwets nagerecht. Laat je niet afschrikken door dat ‘gruwel’; in 1916 schreef[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAl eeuwen wordt in Groningen een goed gevulde koek op basis van rogge en stroop gemaakt, die tot ver buiten de regio bekendheid geniet. De koek is een eigen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMijn oma was er schijnbaar verzot op, maar omdat mijn oma overleed toen ik zeventien (en zeer, zeer, had ik al gezegd zéér groen) was, heeft ze mij nooit[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet toetje van een aantal dagen geleden was een gevuld broodje, naar een recept (helaas staan alle ingrediënten in 'cupmaten' aangegeven) uit De Zuid-en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNieuwe koek van Peijnenburg in drie verleidelijke luxe smaken! De meest makkelijk te vinden nieuwe koek is deze variant: 'noten, met geroosterde[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat is er méér jeugdsentiment dan Tjolk ? Tjolk was, als zuiveldrank voor de jeugd, in mini-pakjes vanaf de midden jaren '70 tot eind jaren '80 in Nederland[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat ik hele dagen zo druk aan het werk ben én een meerjarige opleiding volg (volgens mijn bijzondere baas "is het een tijd van persoonlijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo'n klein (Belgisch) broodtaartje is snel genoeg in elkaar geknut- seld. Eerst wordt een lekker smeuïge vulling gemaakt van (100g) appelmoes/appelcompôte,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJá, jippie. Er is weer iemand jarig!! Nee, niet ikzelf, maar ik mag wèl de taart bakken dit keer en dan wordt het toch weer erg leuk. Want taarten bakken, dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe terugkeer van het jaarlijkse bakfestijn komt dit keer niet met zoveel bombarie als ik misschien wel had gewild, maar dat doet voor mij weinig af aan de lol[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOns culinair erfgoed is mij een kostbaar goed en ik heb het behoud ervan hoog in mijn vaandel staan. En dan bedoel ik natuurlijk niet persé klassiekers als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNu ik eindelijk weer in de keuken kan staan, kan ik daar bijna niet mee ophouden. Het is koken in de vierde versnelling (vooralsnog mag ik niet verder[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBakker Pots te Rolde (en Annen, Drenthe) is een échte bakker en dat blijkt al direct bij binnenkomst. Ten eerste is het drúk in de winkel. Toegegeven, het is[...]
Bron: mangerie.blogspot.com