Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk kreeg al vaker sauzen via de post van Tons Mosterd uit Zierikzee, maar dit keer zat er een mosterd-dillesaus bij. Dat zag er toch uit als… even[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen handig recept voor doordeweeks: wanneer je alles voorbereidt (en de rijst kook je toch al het liefste ruim van tevoren), dan hoef je alles alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moet je eten vanavond met dat warme weer? Maar weer barbecue? Of een broodje? En dan morgen weer hetzelfde? Vooral als de hitte lang aanhoudt, kan simpel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh ja, het blog was er ook nog! Ik ben sinds een paar weken weer helemaal ondergedompeld in mijn stamboom. Twintig jaar geleden, toen ik nog studeerde, was ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk blog normaliter niet over recepten uit Nederlandse magazines, maar soms is het gewoon nodig dat iets herhaald wordt. Nu we bijna een jaar verder zijn, wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is weer tijd voor het Foodblog Event! Es’ Factory wil graag weten wat voor gerookte zaken wij eten. Nu kan je met dat thema alle kanten op, maar ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt georganiseerd door Zilte Zee en zij kiest natuurlijk een zilt thema. Zou ik ook doen als ik haar was. We werden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een recept van sterrenrestaurant Ubuntu, waarvan ik laatst al een recept voor hun paradepaardje van bloemkool met vadouvan deelde. Voor deze snack schud je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChermoula is een multifunctionele Noord-Afrikaanse saus, welke wordt gebruikt voor marinades voor vlees, vis of groente. Maar je kunt het ook door gekookte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHm… hoe moet dit heten? Officieel is dit geen frittata, want daar hoort geen bloem in. Misschien is het toch gewoon een soort ovenpannenkoek? Het is in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het snelle internettijdperk klik je rare recepten direct weg op basis van de titel, dus wie dit nu leest, vond de titel blijkbaar intrigerend. Dat vond ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet het einde van 2017 in zicht, is het tijd geworden voor de jaarlijkse tradititie van lijstjes maken. Voor Eerst Koken betekent dat een overzicht van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl