Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlNa dit recept bedacht en uitgeprobeerd te hebben kwam ik er achter dat het een goed gebruik is in de Siciliaanse cucina povera om broodkruim over je pasta te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlI dyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan daar op het prachtige terras van ’t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Toen wij er[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 24 gamba’s olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd 50 gr. gesnipperde sjalot 1 dl. witte wijn of droge sherry 4 dl.[...]
Bron: allrecipes.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl