Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Recept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijk gerecht uit Samen koken van Rudolph Veen. Ik heb dit boek al een paar jaar, eigenlijk nooit iets uitgemaakt, en sinds ik het herontdekt heb,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker, bijna cake-achtig brood. ik heb wat glutenpoeder (1/2 tl) toegevoegd (te koop bij o.a. toko's) zodat het brood wat meer zou rijzen. Deeg maken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 januari, met kangoeroebiefstuk en gevulde aardappels 750 gram dunne prei, 1 kleine ui, 125 gram champignons, 1/4 1 tomatensap (of een blikje tomaten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 7 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 15 ml suiker, 260 ml water Vulling : 200 gram sjalotjes, 4 tenen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 17 juni voor 2 personen: 1 kg asperges, 25 gram boter, 1 dl droge witte wijn, 1 tl suiker, zout, peper, nootmuskaat, 4 el crème fraîche, 6 takjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 6 mei Dit was een recept uit La Cucina Italia. De smaak was goed, maar het was behoorlijk droog, volgende keer behalve de geitenkaas ook maar wat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het boek Deeg van Richard Bertinet, staat heerlijk brood, maar ook een paar heerlijke dingen om in het brood te verwerken. Op 15 april heb ik de tomaatjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com