Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 191 recepten
De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 kleine ui 75 g boter of margarine 250 g risottorijst 1 dl witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes (0 05 g) 1 vleesbouillontablet 50 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 1 kleine ui, fijngesneden 350 g risottorijst 150 ml droge witte wijn snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 200 g risottorijst + 200 ml droge witte wijn 1 el gedroogde tijm 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nl50 gram boter 1 ui, gesnipperd 200 gram risottorijst rasp en sap van 1 limoen 600 ml kippenbouillon 100 gram sugersnaps (of peultjes, groene asperges) wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pangratatto: * 2 flinke handvol broodkruim van oudbakken boerenbrood, * 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie, * 2 mespunten[...]
Bron: smulweb.nlHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOsso Buco. Een klassieker uit de Milanese keuken. En zoals ik ervaren heb, het ideale gerecht voor als je gasten krijgt. Goed van tevoren klaar te maken,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWe eten regelmatig vegetarisch. Niet alleen omdat het verantwoord is, maar ook omdat het gewoon lekker is. Risotto leent zich daar uitstekend voor. Maak een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit weekend voor het eerst in mijn hele food-life Ossobucco gemaakt. En niet op de Milanese manier, waarbij het heerlijke vlees onder een dikke laag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comRisotto vind ik altijd wat moeilijk te fotograferen, daarom geen plaatje. Dit recept is eigenlijk voor een risottotaart uit de oven. Wij vonden het bakken in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com