Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Was van plan soep te maken, maar het werd puree. 1 pompoen 1 grote ongepelde ui, gehalveerd 3 hele teentjes knoflook 3 takjes tijm 2 el boter fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers : 1 stuk skrei, stok- of klipvis (bacalao), liefst het middengedeelte 30 gr milde chorizo Paneermeel of panko 3 eieren een beetje meel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Spruitjes Olijfolie Gezouten boter Bereiding: Neem een lage, ruime pan. Doe daarin een scheutje water, wat goede olijfolie en gezouten boter.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWie gelijk met het recept wil beginnen kan de inleiding risicoloos skippen en gelijk naar ingrediënten gaan. De boodschappentassen die in de loop der jaren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk las dat Cypressa, een importeur van de grillkaas Halloumi failliet is omdat hij zijn leveranciers niet kan betalen door de banksluitingen in Cyprus. Het is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 3 el olijfolie 1 kleine rode ui, kleingesneden 4 piquillos (kleine paprikaatjes) in vierkantjes van 2 cm 150 gr chorizo in plakjes gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht komt niet uit Italië, maar uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het recept is een vereenvoudigde versie van de shrimp and grits van Sean Brock[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht komt niet uit Italië, maar uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het recept is een vereenvoudigde versie van de shrimp and grits van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 ml kippenbouillon 1 scharrelkippenborst of scharrelkipfilet 125 g verse boerenkool, in stukjes gescheurd 1 tot 2 theelepels olijfolie 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJamie Oliver's pittige kip met chorizo Ingrediënten : 2 personen 4 el extra vergine olijfolie 1 citroen 1½ tl gerookte-paprikapoeder 2 kipfilets 300 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 3 el olijfolie 1 kleine rode ui, kleingesneden 4 piquillos (kleine paprikaatjes) in vierkantjes van 2 cm 150 gr chorizo in plakjes gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg rund- of kalfsschnitzels 200 gram zachte chorizo 2 el witbroodkruim, in melk geweekt en uitgeknepen 2 eidooiers 2 el geraspte Parmezaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl