Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten Porties : 4 550 g reebout, zonder botten, in 4 dunne plakjes gesneden 2 el zonnebloemolie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 10 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlHet zat al tijden in de pijplijn: het zelf maken van granola. Om precies te zijn, vanaf 18 juni 2012, toen ik het op de site van Levine opnieuw voorbij zag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe reactie van mijn echtgenoot toen hij deze granola proefde was "niets meer aan veranderen". Dit recept is dus een blijvertje, maar ik blijf wel[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVolgens mijn echtgenoot is onze keuken zo langzamerhand veranderd in een laboratorium. Stonden er al potjes zuurdesem te pruttelen, nu ben ik ook nog eens[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOnderstaand recept is afkomstig uit het nieuwe boek "BREAD" van Nick Malgieri dat in najaar 2012 verschijnt. Op zijn blog is hij zo vriendelijk alvast een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMini Panettones Recept printen Biga: 180 gram tarwebloem 115 gram water, lauwwarm ¼ theelepel droge gist Deeg: 3 eieren, samen 180 ml 115 gram zachte[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWeer eens iets anders dan een stol, deze broodjes. Niet moeilijk om te maken, het deeg is een plezier om mee te werken. Met de vulling kan volop gevarieerd[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze broodjes zijn een blijvertje! Ze zijn makkelijk te maken en erg lekker. Heerlijk als ontbijt met wat boter (de èchte natuurlijk, géén margarine) en/of[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit jaar zaten er meer amandelen aan de twee amandelbomen dan vorig jaar. Ze hebben een paar maanden kunnen drogen en nu is het mogelijk om ze te gaan eten. De[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOmdat ik rond de Kerstdagen een Kerststol wil bakken heb ik dit weekend geëxperimenteerd met het rozijnenbrood uit mijn eerst blog. Ik bakte het ditmaal zonder[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 200 gram zuurdesem van tarwebloem, 100% hydratatie 12 – 24 uur van tevoren ververst 100 gram roggedesem, 100% hydratatie, 12 – 24 uur[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlHet zat al tijden in de pijplijn: het zelf maken van granola. Om precies te zijn, vanaf 18 juni 2012, toen ik het op de site van Levine opnieuw voorbij zag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWaar je ook staat of heengaat, als drukke Nederlander of reizende student kom je dagelijks wat snacks tegen: langs treinstations word je verleid door hippe[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlVoor de tweede keer wordt er een mystery challenge georganiseerd door een groep foodbloggers op facebook. De eerste keer heb ik meegedaan en was ik niet[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nldat zijn ze! Oliebollen. Zo blijkt als ik nieuwjaarsdag op de weegschaal ga staan. Dit betekent dat van een slow start geen sprake zal zijn want lekker eten is[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com