Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 g magere lamsbout, bot en vet verwijderd, in blokjes 1 el extra vergine olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]
Bron: smulweb.nl1 sinaasappel, schoongeboend + 400 g zelfrijzend bakmeel + extra om te bestuiven + 200 g lichtbruine basterdsuiker + 250 g boter, in blokjes + 1 ei,[...]
Bron: smulweb.nl1 sinaasappel, schoongeboend + 400 g zelfrijzend bakmeel + extra om te bestuiven + 200 g lichtbruine basterdsuiker + 250 g boter, in blokjes + 1 ei,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNederland viert zaterdag Koningsdag. Wat is er dan leuker om in stijl en kleur te eten? Het treft dat er erg veel lekkere oranje-gezinde gerechten zijn. Vorig[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIn zes maanden tijd vergaarde ik negen nieuwe kookboeken. Twee ervan kreeg ik: “het Nederlands Bakboek” (geweldig) en “Lekker Joods”[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen kruidige combinatie van pompoen, tomaten en kikkererwten met kurkuma, kaneel en gember, lekker verwarmend voor deze tijd van het jaar. Ik wilde een recept[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 600 gr riblappen, in blokjes 1/2 theelepel gemberpoeder 1/2 theelepel peper 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel saffraanpoeder 3[...]
Bron: allrecipes.nl