Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen * 750 gr varkenslapjes in blokjes * 2 sjalotjes gesnipperd * 2 tenen knoflook * 3 theel sambal brandal * 1 steranijs * 2 theel gemberpoeder *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *anderhalve kilo kip, in stukken (wat minder, als je kipfilet gebruikt) *1 grote rijpe tomaat, in partjes *3 eetl. plantaardige olie *3[...]
Bron: smulweb.nlGisteren wist ik nog niet wat te eten met Kerst, nu kan ik niet kiezen uit de recepten die naast me op een stapeltje liggen. Het is ook altijd wat met mij. Ga[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen * 2 rode ponen (panklaar) * enkele takjes rozemarijn * 2 eetlepels olie * zout en zwarte peper (versgemalen) * 1 theelepel kerriepoeder * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]
Bron: smulweb.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn rode spruitjes van Hollandse grond! Deze versie is over komen waaien uit Engeland en wordt de kindvriendelijke variant genoemd. Deze spruiten zijn[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlLaat de kou maar komen, want binnen is het warm en stort ik me vol overgave op dit prachtige Ottolenghi recept. Kaneel, laurier, steranijs; winterse smaken[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZe zijn groot, vaak nog groen, zien eruit als banaan, maar zijn het niet echt. En toch ook wel. Plantain of bakbanaan worden ze genoemd. Net iets groter en[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl