Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 400 gr. kalfshaas of kalfsentrecote 1 dl. whisky 1 tl. jeneverbessen 3 kruidnagels mespuntje nootmuskaat mespuntje kaneel 2 el. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR GEHAKTBALLEN: 500 g rundergehakt 1 kleine geraspt ui 1 t zout 1/4 t zwarte peper mespunt nootmuskaat 1/2 t korianderpoeder 1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 Pond veenbessen ongev. 300 gr. suiker Schil (alleen het oranje) + sap van 1/2 a 1 sinasappel Hulpmiddelen Blender of staafmixer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBenodigdheden voor romige paddenstoelensaus met misome en casselerrib Misome uit de Odin-tas Sinds kort hebben wij een Odin-groentenabonnement. Een kleine[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSinds ik koolhydraatbeperkt ben gaan eten, komt er eigenlijk nauwelijks meer brood op mijn bordje... Op één uitzondering na: gehaktbrood! Zowel koud als warm[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSinds ik koolhydraatbeperkt ben gaan eten, komt er eigenlijk nauwelijks meer brood op mijn bordje... Op één uitzondering na: gehaktbrood! Zowel koud als warm[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVan de balkansalade hield ik nog een halve spitskool over. Smulweb is ideaal om restjes te verwerken via de rubriek 'Maak je koelkast leeg'. Nu had ik alleen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGehaktballetjes... Eigenlijk ken ik niemand die daar níet van houdt... Nou ja, een paar vegetariërs dan misschien. Maar bij veel mensen is dit Hollandse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 350 gr rundergehakt 350 gr lamsgehakt 350 gr varkensgehakt 1 ei, geklopt 1 theelepel zout 1 theelepel versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo vastkokende aardappelen, 2 rauwe eierdooiers, 250 ml. olijfolie, 6 tenen knoflook, 1 ui, 1 vleestomaat, 2 eetlepels azijn, tabasco,[...]
Bron: smulweb.nl