Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Pindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn welk restaurant je ook koffie of thee bestelt, eigenlijk wordt er standaard een koekje bij geserveerd, Koffie en koek horen blijkbaar bij elkaar. Sinds ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet klaarzetten en afwegen van de ingrediënten van dit gerecht kost meer tijd dan het maken zelf, zo ontzettend snel is het klaar! Een ideale maaltijd als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoedsel smaakt beter wanneer je er met meerdere personen tegelijk van eet. Het samen 'rond te tafel' zitten geeft een bepaalde sfeer die je terug proeft op je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoedsel smaakt beter wanneer je er met meerdere personen tegelijk van eet. Het samen 'rond te tafel' zitten geeft een bepaalde sfeer die je terug proeft op je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet klaarzetten en afwegen van de ingrediënten van dit gerecht kost meer tijd dan het maken zelf, zo ontzettend snel is het klaar! Een ideale maaltijd als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn welk restaurant je ook koffie of thee bestelt, eigenlijk wordt er standaard een koekje bij geserveerd, Koffie en koek horen blijkbaar bij elkaar. Sinds ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKroepoek oedang Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken. Kroepoek is plat, en krokant gefrituurd. De ingrediënten zijn per[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer ik op de markt voorbij een notenkraam kom, kan ik nooit zomaar doorlopen. Noten vind ik echt heerlijk! Ik kan me echt vergapen aan alle soorten noten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer ik op de markt voorbij een notenkraam kom, kan ik nooit zomaar doorlopen. Noten vind ik echt heerlijk! Ik kan me echt vergapen aan alle soorten noten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMeestal wordt de term 'peulvruchten' gebruikt voor de zaden uit peulen, zoals bijvoorbeeld de kikkererwt, linze, tuinboon, enzovoorts. Sommige peulen eten we[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit keer geen recensie van een kookboek, maar van een 'wetenschappelijk' boek! 'De sensaties van smaak' , geschreven door Bob Holmes, verklaart de wetenschap[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKennen jullie de dry roasted pinda's van Duyvis? Ik wil best toegeven dat ik ze vroeger heerlijk vond! Dat was dus in de tijd vóórdat ik op de etiketten van[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet gesmolten suiker kun je hele kunstzinnige dingen maken. Ik kijk vaak met verbazing naar dit 'suikerwerk', echt heel knap! Knapperige suiker heeft ook iets[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMiM betekent Muffin in een Minuut... Of Muffin in een Mok. Je mag zelf kiezen, het is voor deze pinda-MiM allebei bijna waar! Hij moet namelijk iets langer in[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl