recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder venkel

Gevonden 16 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Dinner in the Sky met Zwitserse kazen

"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en[...]

Ik heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Luzine

Geen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Verse aardbei munt limonade

't is zomer! Eindelijk. Om dat te vieren, tappen we een super verfrissend drankje. Uitroeptekens!!! Alles wat je moet doen, is wat fruit en kruiden mixen... en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Fantasie van Zeeuwse holle oesters

Oesters. You love them, or you hate them. Ik behoor tot die laatste categorie. Mij zal je dan ook nooit oesters zien eten. Ik krijg ze gewoon niet door mijn[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Moulin rouge

De naam van mijn blog is Hap & Tap. Tot nu toe stonden er alleen maar hapjes of happen op. 't werd dus de hoogste tijd om ook eens aan het tappen te slaan.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
De hemel op aarde bestaat...

Je vindt 'm in Gent, in de Voldersstraat. Je hoeft er dus niet eens ver voor te rijden. Er is zelfs een regenboog met meer dan 20 verschillende kleuren: van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
The best of both worlds: puur shopping én[...]

Was ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Goede wijn behoeft geen krans...

... alhoewel de Baron d'Escalin toch echt wel een blogpost vol lof verdient, als je 't mij vraagt! Neen, ik ben NIET plotsklaps een wijnkenner geworden. Dat[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Aardbeien, advokaat, meringue

Onlangs hoorde ik op de radio reclame voor Belgische aardbeien. Euh? Hoorde ik dat wel goed? Het aardbeienseizoen is toch al lang voorbij? Wel, blijkbaar niet.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
De Nocturnes van de Zavel

Ik ga even een beroep doen op jullie fantasie. Sluit de ogen en stel je voor: je neemt het meest feeërieke plekje van Brussel. Neen, niet de Grote Markt, maar[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Valentijnsmenu

Het begint stilaan een traditie te worden: het Hap & Tap Valentijnsmenu! Elk jaar heeft het enorm veel bekijks en dat doet me veel plezier. Niets zo[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Calvados, het vloeibare goud. Deel 1: Père[...]

Deauville is in Frankrijk wat Knokke is in België: de meest mondaine badplaats van het land, dé place to be. Hotel Le Normandy is in Deauville wat Hotel La[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Nieuwe state-of-the-art champagne die rockt:[...]

Donderdagmiddag. 20° Celsius. Stralend weer. Flessen champagne die veelbelovend staan te glinsteren in de lentezon. Letterlijk. En een overheerlijke[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kort geschroeide tonijn, paprikacoulis,[...]

Veel tonijn zal je niet tegenkomen op mijn blog. Ik probeer dit 'visje' zoveel mogelijk te vermijden, aangezien het met uitsterven bedreigd is. Maar soms, heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy