Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 sint-jcobsschelpen 4 plakken pancetta 12 takjes rozemarijn peper Voorbereiding Snij de plakken pancetta in de lengte in 3. wikkel elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 of 12 middelgrote sint- jacobsschelpdieren 8 of 12 plakjes bacon cayennepeper 5 teentjes knoflook 3 el olijfolie 175 gr diepvrieserwten 75[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBeetje retro presentatie Sint Jacobsschelpen met witlof Wat moderne presentatie Sint Jacobsschelpen met witlof Ingrediënten per persoon: 1 à 3 Sint[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl olijfolie 1/2 ui, gehakt 2 stengels bleekselderij, gehakt 1 grote wortel, fijngehakt 75g ongekookte langkorrelige rijst 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 sint jacobsschellpen, 24 grote rauwe garnalen, 1/2 courgette, 1 ui, 1 teen knoflook, 2 tomaten, mix voor bruschetta, zout peper olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g doperwten gaar gekookt 1 tl sambal 2 el ketjap 4 el olijfolie 12 Sint-jacobsschelpen zonder schelp zout en peper Hulpmiddelen 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 1 kleine venkel. * 1 kleine prei. * 6 zwarte peperkorrels. * 80 ml witte-wijnazijn. * 80 ml droge witte wijn. * 32 sint-jacobsschelpen. * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 Sint Jacobsschelpen - 2 dl witte wijn - 1 theekop mie de pain - 6 eetlepels melk - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel calvados - 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr. sint-jacobsschelpen, 200 gr. ontvelde filets van witvis(snapper,brasem,snoek)2 eiwitten,1 theel. citroenrasp,185 ml.room. Voor de[...]
Bron: smulweb.nl