Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 500 gram hamlappen of magere varkenslappen - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 8 takjes verse tijm of 3 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram hamlappen of magere varkenslappen - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 8 takjes verse tijm of 3 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlMisschien is dit wel het laatste weekend van het seizoen dat de BBQ aankan. Dus toch nog maar een receptje voor de BBQ, dit keer wél voor vlees. Ingrediënten:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 75 g gerookte spekblokjes (duopak 250 g) 400 g hamlappen (in grote stukken) 250 g saucijsjes (losgeknipt) 1 grote ui (in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g hamlappen 150 g kalfslapjes 1 ui 1 teentje knoflook 3 takjes tijm 300 g half-om-halfgehakt 4 eetlepels droge witte wijn 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlMisschien is dit wel het laatste weekend van het seizoen dat de BBQ aankan. Dus toch nog maar een receptje voor de BBQ, dit keer wél voor vlees. Ingrediënten:[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPate met Pistachenootjes Heerlijk...Pate met grof boerenbruin brood Daar word je toch vrolijk van Deze pate is ook heerlijk bij een borrel Stukje stokbrood[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHamlapjes met Rozemarijn en Honing Ingredienten 600 g magere hamlappen zout en versgemalen peper 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 (rode) ui, gesnipperd 250 ml[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g magere hamlappen, 250 g kalfslappen, 250 g rundergehakt, 75 g licht gerookt mager spek, 3 takjes verse tijm, 150 g sjalotjes, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =500 gr.Hamlappen of magere varkenslapjes. =75 gr.Boter of vloeibaar bak- produkt. =4 Sjalotjes,in ringen. =2 Teentjes knoflook,gesnip- perd.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram hamlappen; 1 eetlepel olie; 2 theelepels kruidenmix shoarma(Silvo); 250 gram panklare hutspotgroenten; 250 gram panklare groene kool;[...]
Bron: smulweb.nl. Cassoulet Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees. Drie steden strijden om het beste recept: Castelnaudary,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl