Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 174 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr (of meer) draadjesvlees (sucadelappen of riblappen) 5 eetlepels olijfolie 1 liter gekookt water 3 laurier blaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode kool a 1 kg zout 6 kruidnagels 1 laurierblaadje 2 jeneverbessen 1 theelepel kaneelpoeder 1 volle eetlepel keukenstroop 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl- Zout (fleur de sel, flakes of grof zeezout) - Jeneverbes - Peper - Rozemarijnnaaldjes, gedroogd - Sinaasappelschil, gedroogd Voorbereiding Schilletjes van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram zuurkool, uitgelekt 30 gram boter 2 uien, grof gehakt 300 ml runderbouillon 3 hele kruidnagels 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter 3 uien, gesnipperd 1 grote zoete appel, geschild en grof geraspt 500 gr zuurkool, uitgelekt 1 1/2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sirloin of runderstoofvlees 225 ml droge rode wijn 225 ml rode wijnazijn 1 laurierblad 2 hele kruidnagels 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1500 gram fijne riblappen 15 gram grof gemalen peperkorels 15 gram gebroken jeneverbessen 5 gram komijn ( kummel ) 300 gram uien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 4 fazantenfilets, circa 400 g in totaal 1 ui, fijngesneden 3 appels 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr. kalfshaas of kalfsentrecote 1 dl. whisky 1 tl. jeneverbessen 3 kruidnagels mespuntje nootmuskaat mespuntje kaneel 2 el. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl