Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 4 eieren 250 g gemalen kokos 250 g fijne kristalsuiker 50 g pure chocolade 72% zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 30 100g boter 100g suiker 125ml melasse (of keukenstroop) 1 eidooier 250g gezeefde bloem 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 75g ongezouten boter, zacht 100g suiker 125ml melasse (stroop) 1 ei 1 eidooier 150g bloem 1 eetlepel cacaopoeder van goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEn? Volgen jullie het WK ook op de voet? (Woordspeling opgemerkt? ;)) Ik alvast wel. Ik ben helemaal into Brazilian vibes ! Bij die zuiderse sambasferen, hoort[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAaah, de tijd van pompoenen uithollen, kastanjes rapen, druilende regen en kleurentapijten staat alweer voor de deur. Inderdaad, ik heb het over niets minder[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com*Ingrediënten 4 peren (geschild en in blokjes gesneden) 4 bolletjes gember (in stukjes gesneden) 250 gr zelfrijzend bakmeel 200 gr suiker 175 gr boter 4 eieren[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlUit het boek van Bake My Day maakte ik laatst de éclairs met gemberroom. Ik dacht dat even zo te doen, met 28 graden op de thermometer. Nu heb ik wel vaker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNa 10 dagen Marokko langs de binnen- & buitenkant te leren kennen, had het gisteren nog nooit zo goed gevoeld om opnieuw mijn garde in de hand te nemen en[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comEen koekje van eigen deeg, dat is andere koek, het is weer koek en ei, m'n koeketiene, … Er zijn nogal wat spreuken en gezegdes over koekjes te vinden,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 80 g aardappel (geschild en in kleine blokjes) 80 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 2 el zonnebloemolie 1 kleine ui (fijngesnipperd) 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 20 g boter 225 g pompoenstukjes (doos 450 g, diepvries, ontdooid) 2 tl gemberpoeder (djahé) 1 ei 450 g aardappelpuree met boter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g boter (op kamertemperatuur) 150 g donkerbruine basterdsuiker 250 g schenkstroop 6 tl gemberpoeder (djahé) 4 tl kaneel 600 g bloem 3[...]
Bron: ah.nlCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIJs van viooltjes Een paar jaar geleden kampeerden wij een paar weken met onze tent in Italië aan het Lago Maggiore. We besloten een jaar later om onze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl