Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBen je een liefhebber van desserts? Dan moet je echt een keer zelf bavarois maken. Het is zo eenvoudig te maken. Met alleen melk, room, suiker, eidooiers,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe hebben weer pruimen! Bij de aankoop van ons huis, alweer vier jaar geleden, ontdekten wij drie pruimenbomen. Vol met pruimen. Doordat de tuin opnieuw[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe Indiase keuken blijft toch één van onze favoriete keukens. In Nederland aten we regelmatig bij Indiase restaurants. Hier in Frankrijk zijn de Indiase[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet zal jullie niet ontgaan zijn, het nieuwe seizoen van heel Holland bakt is weer begonnen. Na een vrijwel televisieloze zomer is het wel prettig om weer eens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 grote rode biet scheutje balsamico 1 eetlepel bruine basterdsuiker zout Was de biet en omwikkel de biet met aluminiumfolie. Leg de biet in een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frNa een week in Toscane zou je in principe genoeg moeten hebben van pizza, toch? Mogelijkheden genoeg, pizza als lunch, tussendoor als snack of als avondeten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe zijn zo langzamerhand 'ervaren' moestuiniers aan het worden. Kan dat na 4 seizoenen? De opbrengst wordt namelijk steeds groter én mooier. Deze week hebben[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLamsvlees is heel geschikt om een curry mee te maken. Het vlees heeft een vrij sterke smaak en daar passen de kruidige smaken van een Indiase curry heel goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten (hoofdgerecht voor 4 personen) 250 gram groene linzen 750 gram pompoen 250 gram spinazie 50 gram rozijnen 1 ui 1 rode peper 1 teentje knoflook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen van de groentes die we elk jaar in de moestuin hebben is pompoen. De plant heeft weinig aandacht nodig (wel veel ruimte!), hij groeit rustig door tijdens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDat je deze kleine kooltjes niet te lang moet koken weet iedereen zo langzamerhand wel, toch? Even kort blancheren en dan roerbakken, zo zijn ze het lekkerst.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOnze vriezer moet leeg. Alles moet op voordat er weer nieuwe voorraad in mag. Afgelopen weekend kwamen ontdooiden we een stuk vis, garnalen en spinazie. De vis[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we het perfecte recept voor koekjes hebben ontdekt, kopen we ze eigenlijk nooit meer in de supermarkt. Je kunt eindeloos variëren in smaak en in grootte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr