Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Er lag nog hertenfilet in de diepvries, die moet dus echt op voor de zomer. Op24Kitchen vond ik een recept met raapsteeltjes; zo werd het het toch nog een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr lag nog hertenfilet in de diepvries, die moet dus echt op voor de zomer. Op24Kitchen vond ik een recept met raapsteeltjes; zo werd het het toch nog een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Marjoleine de Vos uit de NRC en is bedoeld voor 6 personen. Het vlees was perfect en het is prettig dat je het voor een groter gezelschap[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 bosduiven stuk wortel 1 ui stukje prei blokje knolselderie klein schepje tomatenpuree laurier tijm gekneusde jeneverbessen peper en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers: 800 gr wildsteaks 5 jeneverbessen handje verse tijm peper en zout olijfolie 4 sjalotten, dun gesneden 1 teen knoflook, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit jaar geen haas uit de weitas van de jager maar uit de diepvries van de Lidl. Ingrediënten: 1 kg hazenbouten marinade : 1 winterwortel 2 uien 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze bouillon van het karkas van de Pekingeend van het recept van 14 november is overheerlijk. bouillon het karkas van de bereide pekingeend stukje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor hertenragout is van de Belgische kok Jeroen Meeus uit de kookserie 'Dagelijkse Kost'. Het wildseizoen voor hert is van 1 augustus t/m 15 maart.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe zoetzure rodekoolsalade is de laatste week het populairste recept van dit blog. Voor de rodekoolreceptenzoekers is rodekool met Glühwein ook heel lekker. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn warme landen wordt vaak azijn gebruikt bij het bakken van vis, zoals in Italië de Venetiaanse tong , of deze lekkere stukjes vis , en in Spanje de makreel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl