Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Je ziet de laatste tijd in het voedingslandschap steeds meer de term ‘glutenvrij’ opduiken, vooral als marketingtool voor ontbijtgranen, pasta,[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDe alternatieven voor melk zijn steeds vaker terug te vinden in de gewone supermarkt zodat je er niet meer speciaal voor naar de natuurvoedingswinkel moet. Het[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIn Oostenrijk was de warenhuisketen Billa op het lumineuze idee gekomen om, je houdt het niet voor mogelijk, 'gepelde' bananen te verkopen. Kun je het je[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bePeulvruchten zijn zonder twijfel de grootste eiwitleveranciers onder de planten maar ook gewone groenten en aardappelen zijn rekening houdend met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beQuinoa (uit te spreken als kinwaa) behoort net als amaranth en spinazie tot de ganzenvoetfamilie. Het is geen graan in de werkelijke betekenis van het woord[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDit is een gemakkelijk receptje met paneer. De blokjes paneer worden geroerbakt in olie vol kruiden en specerijen. Gecombineerd met een pittige groenteschotel[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen lekker alternatief voor een linzenstoofschotel als eiwitbron. Lekker met een munt-koriander sausje, een groentencurry en rijst. Ze smaken wat naar vlees[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIn de US werd de aardappel vorige week voor de zoveelste keer bedreigd. Er was namelijk een voorstel van de USDA (Department of Agriculture) om aardappelen[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beGierst is een graansoort met kleine korrel. De opbrengst per hectare bedraagt ongeveer 700 kg (ter vergelijking de gemiddelde tarweopbrengst in Europa is 7000[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDeze van oorsprong Zuid-Amerikaanse groente is jarenlang gedoodverfd als dikmaker maar niets is minder waar want wist je dat een aardappel voor bijna 80% uit[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beGranola is een Noord-Amerikaanse of beter nog Canadese uitvinding. Het bestaat uit een mix van granenvlokken (haver, gierst, rogge, tarwe, quinoa,...), noten[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beSushi is 'in'. De laatste jaren schieten de sushi-restaurants als paddestoelen uit de grond. Aan deze vegetarische variant komt rijst nog vis te pas. Als[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beJe ziet de laatste tijd in het voedingslandschap steeds meer de term ‘glutenvrij’ opduiken, vooral als marketingtool voor ontbijtgranen, pasta,[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be