Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Voorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl58% van de Amerikanen kookt ’s avonds zijn eigen maaltijd, schrijft Michael Pollan in zijn boek Cooked. Dat lijkt nog heel wat, maar de definitie van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu is het wel weer even gezegend met die pompoenen. We begonnen ze te eten in de herfst, maar inmiddels komen ze mijn neus uit… Helaas stond er nog een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu is het wel weer even gezegend met die pompoenen. We begonnen ze te eten in de herfst, maar inmiddels komen ze mijn neus uit… Helaas stond er nog een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept wantrouwde ik toen ik het voor het eerst zag, want de gember blijft rauw, maar toch is het erg lekker. Een onverwachte smaak en okee, je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je nog een spannend en verrassend recept voor de kerstdagen zoekt, dan kan dit het wel eens zijn! Het is fusion, beetje zoet, beetje zout, anders als wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPasta met pesto is een overbekende klassieker, en dat geldt ook voor de toevoeging van sperziebonen (en soms ook met aardappelblokjes). Deze variant leunt daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChermoula is een multifunctionele Noord-Afrikaanse saus, welke wordt gebruikt voor marinades voor vlees, vis of groente. Maar je kunt het ook door gekookte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zou zelf niet snel nooit een woksaus kopen, en al helemaal niet een teriyakisaus, want dat is feitelijk slechts een mengeling van sojasaus, rijstwijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl