Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Helaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlMijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. Vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWanneer je aan komt rijden, vraag je je meer dan eens af of je wel goed zit. Dit nieuwe industrieterrein met de vele autodealers; is dat nou een goede plek om[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLunch ideeën: voor 'Gokkers' De lunch is een vaak een belangrijk onderdeel van je dag, zeker als je werkt. Nu ben ik gezegend met het feit dat ik niet hoef te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk schreef het al eerder. Op 1 mei mocht ik op uitnodiging van de VLAM gaan kokkerellen met streekproducten. Het was een prachtige lentedag, eentje om te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be