Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 4 personen 4 tot 6 kippenbouten 2 uien, fijngesneden 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el Arbequina olijfolie uit Spanje (Oil & Vinegar) 5-6 tl gerookt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 kippenbouten zonder vel en word aan beide kanten van elk bout met een scherpe mes inkepingen gedaan 75 g dikke yoghurt (dit kan jij[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comUit de keuken van Arden besteedde laatst een blog over Hasselback aardappelen en dat moest mij meteen denken aan de laurieraardappelen die ik al in geen[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comWe hebben ze dit jaar meegenomen uit Frankrijk: Confit de Canard.....heerlijk en o zo makkelijk! Eendevet is hier reteduur dus bewaren dat vet, bak er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Ingrediënten 12 kippenvleugels, zonder puntjes en elk vleugel bij de lid in tweeën verdeeld of 4 kippenbouten elk bout in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een pond tomaten (noem mij maar gek, maar pomidoros uit blik vind ik de lekkerste) Een bak champignons 6 Kippenbouten (halen bij de slager -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 kippenbouten zonder vel en word aan beide kanten van elk bout met een scherpe mes inkepingen gedaan 75 g dikke yoghurt (dit kan jij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schyf Ananassen, verse 1 dl. Rijstazijn 4 Kippenbouten 3 teen Knoflook 2 dl. Kokosmelk 2 blad Laurier 1 dl. Olie 1 tl. Paprikapoeder, milde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 scharrelkip in stukken (1500 g) (of kippenbouten) 3-4 e olie 2 tl komijnzaad 2 laurierbladeren 1 ui, fijn 3 cm gember, fijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 scharrelkip in stukken (1500 g) (of kippenbouten) 3-4 e olie 2 tl komijnzaad 2 laurierbladeren 1 ui, fijn 3 cm gember, fijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl