Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 260 recepten
voor 2 personen 500 g rode poon, ontvelt en kop en staart eraf (zo 4 - 5 rode poontjes) 15 g gemengde groene kruiden (bieslook, peterselie, basilicum,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 125 g veldsla 2 stukken witlof, circa 175 g in totaal 15 g vers bieslook, fijngesneden 750 g groene asperges 1 tl azijn 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, gehalveerd en in ringen gesneden 1 verse rode chilipeper, zaad verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 wortel, circa 125 g, geraspt 30 g waterkers, grofgehakt 2 el fijngeknipt vers bieslook 150 g magere roomkaas 8 dikke plakken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote rode, oranje of gele paprika's 50 g linguine 2 eieren, losgeklopt 50 g rijpe cheddar, geraspt 1¼ tl mosterdpoeder 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 4 sjalotjes, fijngesneden 250 g broccoli, in roosjes verdeeld 170 g haricots verts, gehalveerd 1 blik maïskorrels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 1 ui, fijngesneden 2 rode of groene paprika's, zonder zaadlijsten en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode paprika, gehalveerd en zonder zaadlijsten 6 dikke sneden brood met havervlokken 15 g boter, gesmolten 150 g kwark 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager rundergehakt 25 g volkorenbroodkruim 2 tenen knoflook, geperst 40 g zongedroogde tomaatjes op olie (potje), in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine ogenmeloen, 250 gram blauwe druiven, 1 appel, 1 rode paprika, 200 gram emmentaler, 1 bekertje zure room, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2[...]
Bron: smulweb.nlTussen alle sollicitatieperikelen door en helemaal vanwege het deprimerende weer heb ik vanmiddag besloten om weer eens een gouwe ouwe te maken: inderdaad, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 zoute haringen 1/4 l melk 500 g aardappels (vastkokers) 1 ei 2 rode uien 2 eetl. bloem 125 ml zure room 1 eetl. geraspte mierikswortel (uit[...]
Bron: smulweb.nlDit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl6 el uitgelekte magere yoghurt (15 uur) handvol verse bieslook handvol verse peterselie scheutje citroensap 1 kleine rode peper 1 flinke teen knoflook 1 gram[...]
Bron: smulweb.nl