Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
2 50 gram bloem, mespunt zout, 125 gram koude boter, 2 sjalotjes, 500 gram fijngesneden prei, 200 gram pekelvlees (plakjes), 1 el olie, 3 eieren, 1,5 dl melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 3 juni varkenshaas is zelf al zo lekker, dat heeft niet meer nodig dan een romig sausje om er een feestje van te maken. voor 2 personen: 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 kg drumsticks, peper, zout, 50 gram spek, 2 sjalotten, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 grote tomaten, 1 el olie, 2 el boter, 250 ml bouillon,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 1 aubergine in dikke plakken, olijfolie, 2 teentjes knoflook, 2 gesnipperde sjalotjes, 1 tl gemalen komijn, 1 tl harissa of rash el hanout, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 varkensfilets van 125-150 gram insnijden tot een envelopje. elk vullen met 25 gram paté naar keuze. Vlees met prikkertje dichtmaken. Gevulde filets in 10-12[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze gerechtjes heb ik zo'n 25 jaar geleden voor het eerste gemaakt, en zo heel af en toe komen ze weer eens op tafel. Nostalgie, maar toch ook lekker. 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk met verse kapucijners of uit de diepvries 250 gram magere gerookte spekblokjes, 2 sjalotjes, 1 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 dl rode wijn, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 29 november Sperciebonen beetgaar koken. Intussen 2 sjalotjes snipperen, fruiten tot ze goed gebakken zijn, een handje kerstomaatjes doormidden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 2 sjalotjes, 1 prei, 1 kleine winterwortel, 1/2 bosje peterselie, 4 takjes selderij, 2 dl droge witte wijn, 2 bakken mosselen, 1 bekertje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 7 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 15 ml suiker, 260 ml water Vulling : 200 gram sjalotjes, 4 tenen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 28 augustus erg lekker, het was op voordat ik een foto kon maken! 100 gram rozijnen, 150 gram peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 3 mei deelname aan het foodblogevent mei heerlijk, weer asperges, vers van de boer. Deze keer met een romig sausje met stukjes ei en ham erdoor.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com