Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten 2 el amandelschaafsel (bakje 55 g) 40 g boter 3 uien (in halve ringen) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el Indiase kruidenpasta (mild (potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 45 g amandelschaafsel (zakje) 450 g aardappelkroketjes (diepvries) 1 kg spruitjes (zak à 500 g) 450 g varkenshaasjes 3 el vloeibare[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 300 g spruitjes, bijgesneden 2½ eetl. olijfolie 6 plakjes rauwe ham (100 g) 50 g amandelschaafsel 1 eetl. citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 900g spruitjes, schoongemaakt 20g boter 4 tl zonnebloemolie 150g spek of kant en klare spek reepsjes (of back bacon, snijd ze in korte dikke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gr. rode spruitjes 30 gr. boter 1 el olijfolie 1/2 rode spaanse peper of chilil vlokken naar smaak. 1 el witte wijnazijn 50 gr. hele[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRegelmatig wordt mij gevraagd hoe ik over zgn. Superfoods denk. Als het over superfoods gaat dan bedoelt men daarmee het assortiment gezonde producten (vaak[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zei het al eerder. Bij mij begint en staat alles met de keuze van goeie producten. Ik zit er dan ook niet om verlegen om een flink stuk te rijden, als dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was ik een onvoorwaardelijke fan van Komen Eten op VT4. Sedert 't programma op Vier speelt, heb ik geen enkele keer meer gekeken. Dit komt niet zozeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls ik mijn vrienden en kennissen moet geloven, ben ik een halve vent. Klopt ergens wel want ik ben inderdaad geen meisje-meisje. Heel veel vrouwelijke zaken[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comGisteren, op Eerste Kerstdag zijn we samen met mijn ouders gaan eten bij de Bodega van Landgoed de Salentein in Nijkerk. We werden hartelijk welkom geheten met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlZaterdag aten we de focaccia die we vrijdag hadden gebakken bij Levine met hierbij een romige venkelsoep met garnalen. Zondag aten we gevulde kip in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl