Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 24 250 g bloem ½ theel. bakpoeder zout 15 g boter 30 g margarine 150 g suiker 1 ei 2 eetl. magere melk 1 theel. citroenraspsel 375[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 170 g gedroogde dadels, ontpit en in vieren gesneden - 170 g gedroogde abrikozen, in vieren gesneden - 200 g walnoten, amandelen of pecannoten[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWat een heerlijke dag, mijn eerste bezoek aan Landgoed De Marienwaerdt in Beesd, al regende het een groot gedeelte van de dag. Dat mocht de pret niet drukken.[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 zak verse cranberry's 100 g gedroogde vijgen (in stukjes) 5 bolletjes gember (fijngehakt + 5 el gembersiroop uit het potje) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlEigenlijk is het seizoen voor verse vijgen van juli tot oktober, dan is de smaak het best. Ik probeer zoveel mogelijk te koken met seizoensproducten, maar af[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlLeven als eend of gans in Frankrijk. Ontstressen, lekker doen waar je zin in hebt in het bij de Nederlanders zo geliefde Dordogne, temidden van de prachtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeel 9 van Chef Mama vs The Real Thing Heel even zette mijn dochter haar anti-lekbeker neer, omdat ze haar volkoren boterham met pindakaas door de bak met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe voedselzandloper en gezond eten hoe past het in mijn leven? Las in de krant dat Gina Lisa te uitbundig was over de voedselzandloper en dit toen ze de auteur[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlAbrikozen Vijgen Compote Ingredienten: 1 stuk verse gember (geschild en in dunne plakjes) 1/4 theelepel venkelzaadjes zaad van 3 kardamon peulen 2 theezakjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor de chutney met cranberry, peer en gember en voor de vijgen-sinaasappeljam die ik onlangs maakte had ik schone weckpotten nodig. Als je iets lang wilt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen VOOR DE VIJGEN EN APPELCHUTNEY: 1 stoofappel, geschild en in blokjes van 2,5 cm gesn, 20 gr. uien, 50 gr gedroogde vijgen fijngehakt, 1 ? el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE VIJGEN EN APPELCHUTNEY: 1 stoofappel, geschild en in blokjes van 2,5 cm gesn, 20 gr. uien, 50 gr gedroogde vijgen fijngehakt, 1 ? el[...]
Bron: smulweb.nlVoor de kersen: 400 gr zure kersen 100 gr suiker 100 gr boter 30 ml kersenbrandewijn 50 gr creme fraiche Voor de pudding: 90 gr boter 150 gr suiker merg[...]
Bron: smulweb.nl