Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlVoor mijn verjaardag heb ik een prachtig kookboek gekregen van Jean-Marie Dumaine, een van oorsprong Franse kook die in Duitsland bekend is geworden door het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIk ben dol op risotto's en deze hoort daar zeker bij. Wij aten het met rode mul, maar die viel weg tegen de sterke smaken in de risotto. Paddenstoelenrisotto[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet recept voor deze pasta met paddestoelenroomsaus komt uit 'La Cucina d'Abruzzo', een prachtig kookboek met authentieke recepten uit Abruzzo, een streek in[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet maken van risotto heb ik altijd lastig gevonden. Want ook al volg ik de recepten nauwkeurig op, de smaak van risotto in Italië evenaar ik nooit. Geen idee[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoor mijn verjaardag heb ik een prachtig kookboek gekregen van Jean-Marie Dumaine, een van oorsprong Franse kook die in Duitsland bekend is geworden door het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit is een gerechtje dat je als warm voor- of tussengerecht kan presenteren. Het is gemakkelijk op voorhand te maken en je warmt het terug op vooraleer je het[...]
Bron: creaymme.blogspot.comZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 4 dozijn wijngaardslakken - 150 gr sjalot - 200 gr wortel - 200 gr ajuin - 1/2 liter droge witte wijn - kruidentuiltje - peper en zout - 100[...]
Bron: smulweb.nl25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie of truffelolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 250 gram gemengde[...]
Bron: smulweb.nl